Central
Beheer

Prullenbak

Verwijderde of samengevoegde cases, relaties en contactpersonen terugzetten, of definitief verwijderen.

Verwijder je een case, relatie of contactpersoon, dan is die niet meteen weg. Ze gaat naar de prullenbak, en daar kun je ze terugzetten.

Klik in het menu onder Beheer op Prullenbak.

De prullenbak met de tabbladen Cases, Relaties en Contactpersonen

Er zijn drie tabbladen: Cases, Relaties en Contactpersonen. Bij cases zie je ook wanneer ze verwijderd zijn (Verwijderd op) en waarom (Reden): Verwijderd, of Samengevoegd met een andere case.

Terugzetten

Vink aan wat je terug wilt en klik op Herstellen. Het komt terug in het overzicht, met alles erop en eraan.

Een samengevoegde case krijgt bij het herstellen haar eigen berichten, notities en taken terug.

Een relatie kun je niet herstellen als er intussen een andere relatie met dezelfde naam is. Geef die andere eerst een andere naam.

Definitief verwijderen

Vink aan wat weg mag en klik op Definitief verwijderen.

Dit kan niet ongedaan worden gemaakt

Een case die je definitief verwijdert, verdwijnt met al haar berichten, notities en bijlagen. Wij kunnen ze ook niet meer terughalen.

Een relatie waar nog cases naar verwijzen, kun je niet definitief verwijderen. Verwijder of verplaats eerst die cases.

De prullenbak leegt zichzelf niet. Wat erin staat, blijft staan tot iemand het herstelt of definitief verwijdert.

Wat hoort niet in de prullenbak?

Niet alles gaat naar de prullenbak. Deze dingen zijn meteen definitief weg:

  • een taak;
  • een notitie in een case;
  • een document of bijlage.

Wie mag wat?

RolBekijkenHerstellenDefinitief verwijderen
Eigenaar en Admin✓✓✓
Manager✓✓
Lid en Lezer

Op deze pagina